Pungile simple de marimea unei sticle de vin au mai multe scopuri. Poate doriti sa pastrati ferit de soare vinul, poate ca intentionati sa ascundeti vinul ieftin de oaspetii capriciosi sau poate aveti o degustare de vinuri pe nevazute. Puteti cumpara kituri on-line sau puteti faceti cateva pentru dumneavoastra, cu toate culorile si modelele pe care le-ati putea dori vreodata.

Decoratiune pentru vin

Sa mesterim la punga decorativa pentru sticlele de vin

Pasul 1: Alegeti materialele

Alegeti un material
Pentru acest proiect am luat o panza de culoare Merlot. Petrecerile noastre de degustare includ, in general, unele vinuri rosii, asa ca era important pentru sa aleg o culoare care ar putea fi patata si sa nu se vada. Acest material special a fost achizitionat de la un comerciant la reducere on-line, dar ati putea folosi resturi sau orice material veti gasi intr-un magazin care va place.

Materiale punga

Alegeti o panglica
Am folosit panglici de satin de 1/2 cm pentru aceasta ocazie intr-o varietate de culori. Aceste panglici au fost intr-un pachet de pe Amazon, dar ar trebui sa alegeti panglici care se potrivesc cu scopul dumneavoastra. Cheia este sa va bucurati de rezultatul final.

Masurati materialele
Tesatura ar trebui sa fie un patrat de 33cm. Imaginea prezinta 14-1 pentru claritate. Nu va faceti griji in cazul in care marginile nu sunt perfecte, in mod clar ale mele nu au fost.

Panglica trebuie sa fie de aproximativ 56cm in lungime. Mai lunga este in regula, dar mai scurta va va lasa dezamagiti.

Pasul 2: Coaseti marginea de sus

Pliati si fixati

Decideti care margine va fi partea de sus a pungii. Pliati primul centimetru sau cam asa ceva peste si fixati-l in loc. Amintiti-va de la acest punct doriti interiorul pungii sa fie orientata in sus si in exterior, partea frumoasa, a pungii fiind pliata. Aceasta cusatura si marginea taiata va fi in interiorul pungii terminate.

Pasul 2 coaserea

Coaseti-l in locul corespunzator

Treceti aceasta margine prin masina de cusut sau coaseti de mana. Utilizati orice cusatura va face fericit. Am folosit o cusatura dreapta simpla pentru usurinta si viteza. Am cusut aproximativ la un centimetru pe margine, oferindu-mi un spatiu amplu de fiecare parte a liniei, si loc de manevra in timp ce coseam.

Pasul 3: Puneti siretul

Alegeti panglica
Alegeti panglica pe care doriti sa o utilizati pentru siret. Am folosit o panglica culoare diferita pentru fiecare sac.

Alegeti siretul
Intoarceti punga, astfel incat la exteriorul sa fie orientat in sus. Indoiti panglica dumneavoastra in jumatate si puneti-o la aproximativ cinci centimetri mai jos de marginea de sus a pungii. Folositi un bold pentru a o prinde astfel incat sa nu se miste in timp ce coaseti.

pasul3-1

Asigurati-va ca plasati boldul suficient de departe in sensul ca nu va fi blocat in masina de cusut. Acest bold este de aproximativ doua inci de margine si la 1,5 inci de linia de cusatura.

Asezati cu atentie capetele panglicii jos pe corpul pungii, pentru a evita sa fie accidental cusute in cusaturile dumneavoastra laterale.

Pasul 4: Indoiti si coaseti

Indoiti si fixati
Intoarceti geanta pe dos. Faceti in asa fel incat cusatura dumneavoastra sa fie inca in partea de sus si aliniati toate marginile sus cat mai aproape posibil. Asigurati-va ca panglica ta arata unde va fi pusa, dar nu este peste linia de cusatura. Fixati punga pentru a-ii pastra forma la cusut.

pasul4

Cusaturi finale
Coase latura lunga si partea de jos cu aceeasi fel de cusatura care ati folosit-o pentru cusatura de sus. Acest lucru nu va fi foarte vizibil, deci este recomandabil sa se foloseasca o cusatura plata daca ati utilizat ceva decorativ pentru partea de sus. Distanta de la margine este aici de un centimetru, asa ca incercati sa o faceti dreapta, dar nu trageti prea tare. Aceasta este interiorul pungii si va ascunde mici crime. Asigurati-va ca eliminati bolduri in timp ce coaseti si faceti cateva cusaturi inverse la fiecare capat al cusaturii pentru a o fixa.

Pasul 5: Intoarceti si scoateti boldurile

Intoarceti punga pe fata
Toate cusaturile ar trebui sa fie in interior acum si geanta ar trebui sa fie aproape finalizata.
Scoateti boldurile de fixare ancorare din siretul panglica.
Repetati de cate ori este nevoie
Dupa ce este taiat materialul, aceste pungi mi-a luat cinci minute sau mai putin pentru a le asambla. Faceti mai multe si tineti o petrecere!

pasul5

Pasul 6: Bucurati-va de noua creatie a dvs.

Invitati niste prieteni. Bucurati-va de ceva vin in pungi dragute. Desfatati-va cu noua imbracaminte pentru bautura dumneavoastra.

 

pasul6-final

Nota*
Una dintre aceste sticle din imagine este o sticla de rom. Cele mai multe sticle din gama 750ml cu o forma similara cu o sticla de vin standard, se va potrivi in aceste pungi. Daca veti avea nevoie de o punga pentru o sticla mai inalta, faceti materialul mai inalt (ex. 33cm X 38cm). Daca doriti sa puneti o sticla mai grasa in punga taiati panza mai lata (ex. 38cm X 33cm). Acestea sunt la nesfarsit personalizabile!

 

Spor la Mesterit

Share: