O filosofie foarte la moda in zilele noastre in materie de decoratiuni este aceea de DIY sau „Do It Yourself„, mai pe romaneste ceva mesterit cu propriile maini, viziunea si creatia proprie. Decoratiunile DIY sunt in principal decoratiunile lucrate manual unde micile detalii nu sunt niciodata trecute cu vederea, acele decoratiuni care au la baza materiale obisnuit, materiale reciclate, refolosite, acele obiecte carora nu le mai vedem utilitatea si pe care le transformam in ceva cu totul nou dandu-le o a doua sansa. De exemplu sticle de plastic, borcane, etc.

Mesteresc.com este aici pentru a va ajuta si pentru a va oferi o noua perspectiva, veti gasi o multitudine de idei pentru a decora spatiul dumneavoastra si nu numai. Dupa cum veti observa, proiectele sunt numeroase, unele va vor pune indemanarea la serioase incercari, altele simple si rapid de facut, toate pentru a va ajuta sa decorati intr-un mod original, neconventional dar plin de personalitate casa.

Pe Mesteresc.com veti gasi de la obiecte de mobilier la ornamente, de la jucarii la cadouri si nu numai, daca un obiect se poate refolosi atunci cand nu ii mai gasim utilitatea, noi vom incerca sa va aratam cum si ce sa faceti pentru a-l transforma, tot ceea ce veti avea nevoie este timpul si pasiunea ce le veti investi in fiecare proiect in parte si nu in cele din urma indemanarea.

Spor la Mesterit!

Share: